Hockeyclub Geel-Zwart en DIS in actie voor Oekraïne

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Op zaterdag 2 en zondag 3 april komen hockeyclub Geel-Zwart en DIS uit Veghel in actie voor Oekraïne. De club roept iedereen op, of je nu lid bent of niet, om komend weekend deze actie te steunen en een heerlijke pannenkoek te komen eten voor slechts € 1,50 of meer.

Het zal je maar gebeuren. Je trekt je voordeur dicht van je huis, het huis waar je je altijd thuis voelt en veilig bent. Je moet je huis op  stel en  sprong verlaten want het is niet meer veilig. Je kunt slechts 1 tas meenemen en zorgen dat jij met je gezin in veiligheid komt. Je vlucht uit je land met het gegeven dat je niet weet wat de toekomst je brengt. Zomaar van de ene op de andere dag.

Dit gebeurt er momenteel in Oekraïne, mensen op de vlucht. Hier moeten we als club iets voor doen. Voor deze mensen want we zijn immers een club die GROOTS is, Gastvrij, Respectvol, Opgeruimd, Ontzettend trots, Tegen geweld en Sportief. Zo staat op de website van Geel-Zwart te lezen.

De gehele opbrengst komt ten goede voor de mensen uit Oekraïne.

Helpende handen

Men is nog op zoek naar ouders/leden die op zaterdag vanaf 9 uur tot 15.30 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur kunnen helpen met het bakken van de pannenkoeken. Als je wil helpen graag contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected]. Graag uw reactie voor dinsdag 29 maart zodat ze de planning kunnen gaan maken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen