Skunk Heren 1 wint uit geslagen positie

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Afgelopen zaterdag speelde Skunk Heren 1 thuis tegen VC Limac H2. De eerste wedstrijd ging naar Skunk na een beladen duel, dus de teams hadden er zin in om een mooie pot te laten zien.

De mannen uit Veghel en Linne maakten er een spannende wedstrijd van, te beginnen in de eerste set. Het was een gelijkopgaande strijd, waarbij het een dubbeltje op zijn kant was wie de set zou winnen. Limac was bij de big points het beste bij de les en pakte de eerste set.

Set twee verliep hetzelfde waarbij Skunk te onnauwkeurig was om het verschil te kunnen maken en daarmee ook de tweede set verloren zag gaan. In de derde set kwam Limac op een 18-12 voorsprong waarmee de winnaar duidelijk leek. Niets was echter minder waar. Met verbeterd spel kon Skunk terugkomen en doorstomen naar een 25-22 set winst.

Skunk kon dit spel doortrekken naar de vierde set waarbij het Limac een pak slaag gaf met 25-12, de enige set waarbij Skunk zijn eigen niveau haalde. De spannende vijfde set werd gewonnen door Skunk, waarmee het na een 0-2 achterstand knap de wedstrijd wint met 3-2.

Setstanden

23-25, 20-25, 25-22, 25-12, 16-14

Komende donderdag staat de uitwedstrijd tegen Woerden op het programma en komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen VC WIK Groot-Ammers op het programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen