Jeugd & Jongeren Centrum JJC in Erp zoekt nieuwe vrijwilligers werkgroep

Foto: JJC-Erp

Sinds 1977 wordt de Erpse, Keldonkse en Boerdonkse inwoners de mogelijkheid geboden om vier avonden op rij een wandeling te maken in de Erpse omgeving , de Avond4Daagse. Het Jeugd & Jongeren Centrum JJC doet vanaf 1980 de organisatie en uitvoering. 

In de latere jaren onder de vleugels van het JJC zijn er wandelaars, die het wandelen voor hun “hobby” deden, betrokken bij het uitzetten van de routes. En die “hobby” wandelaars kwamen met het idee om ook hartje winter een wandeltocht op te zetten. Zo ontstond in 1990 de Winterwandeltocht. Deze tocht op de 2e zondag van het nieuwe jaar gaf de mogelijkheid om een stevige wandeling te maken. Na de kerst, na teveel tafelen of na die lange kerkzit, was dat een mogelijkheid om eens flink de benen te strekken.

Maar …. beide wandeltradities zijn in gevaar. De huidige werkgroep is in de loop der jaren te klein geworden om de organisatie en uitvoering te blijven regelen.

Het zou eeuwig jammer zijn als beide evenementen door gebrek aan medewerkers ophouden te bestaan. Want zeg nou zelf, wiens kind heeft niet de Avond4Daagse gelopen. Dus kom helpen en stuur een mail naar [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen