Veghelse sponsor zorgt voor sfeer in rondvaartboot ‘De Waterengel’

Sfeer aan boord van De Waterengel dankzij de firma Wayfinding uit Veghel
Sfeer aan boord van De Waterengel dankzij de firma Wayfinding uit Veghel
Foto: Nancy van Heeswijk

Twee jaar geleden voer Nancy van Heeswijk twee weken lang met een vlot door de Zuid-Willemsvaart en het Wilhelminakanaal. Dit om aandacht te vragen voor haar project ‘De Waterengel’. Een boot die zij samen met haar man Franc Speetjens aangekocht had met het idee om deze geschikt te maken om rondvaarten te organiseren voor ouderen en minder validen.

Een van de grootste fans van dit project is Knuffel-Matroos Jasper van Eijndhoven. Hij stond Nancy, in zijn rolstoel, zelfs op te wachten in Tilburg toen ze tijdens haar vlotavontuur daar na twee weken aankwam.

foto: Loet van Eijndhoven
Screenshot Hart van Nederland SBS6

Jasper is er mede verantwoordelijk voor dat deze week een deel van de binnenzijde van het schip werd voorzien van Delfsblauwe ‘tegeltjes’. Op deze ‘tegeltjes’ veel zeemansspreuken, maar ook uitspraken van de twee initiatiefnemers, Franc en Nancy. En natuurlijk staan de namen van sponsoren er tussen.

Wayfinding Veghel

Carel Rongen, werkzaam bij Wayfinding in Veghel hoorde via de vader van Jasper van dit project, vertelde dit aan zijn baas, die direct enthousiast reageerde. Bij Wayfinding in Veghel rolde drie weken geleden de ‘tegeltjes’ uit de printer en afgelopen donderdag werden deze door Carel aangebracht in de boot.

foto: Carel Rongen | Wayfinding Veghel
Carel Rongen (Wayfinding) en Franc Speetjens beplakken een ander deel in de boot

Sponsoren?

Niet alle tegeltjes zijn voorzien van teksten. Er is nog plaats voor nieuwe sponsoren. Dus mocht u, op wat voor manier dan ook dit mooie project willen steunen, dan staat uw naam straks ook op een mooi Delfsblauw ‘tegeltje’. En kan, mede dankzij u, nog zo’n fan van het eerste uur, Kevin, ook een keer met de boot mee.

Fan Kevin kwam vorig jaar al eens een kijkje nemen en wilde direct ‘zijn handen uit de mouwen steken’
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen