Selectie RKSV Schijndel in huifkar door centrum na behalen kampioenschap

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Maandagmiddag lieten de spelers en staf van RKSV Schijndel zich rondrijden in een huifkar door het centrum van Schijndel. Reden voor dit feestje was het behalen van het kampioenschap, afgelopen zondag, in de 3e klasse C.

Na de ruime overwinning (5-0) zondag tegen DSC was RKSV Schijndel, met nog twee wedstrijden te gaan, niet meer in te halen door de concurrentie.

Thuis kampioen worden, dat was het doel. Uit de eerste de beste aanval scoorde Marc Onwezen. Dit vroege doelpunt gaf direct vertrouwen voor de rest van de wedstrijd. Nog voor rust wist Tjeerd Pijnenburg, de topscoorder van het team, de 2-0 binnen te koppen.

Ook in de tweede helft wist de Schijndelse ploeg te domineren. Thomas van Liempd en Stan Guns waren na rust namens Schijndel trefzeker. De eindstand werd echter bepaald door een verdediger van DSC die de bal in blessuretijd in eigen goal kopte.

Met 57 punten uit 24 wedstrijden, waarvan 17 wedstrijden in winst werden omgezet en slechts één wedstrijd werd verloren, mag gesproken worden van een terechte kampioen.

Reacties

Cookieinstellingen