Twee Koninklijke onderscheidingen in Erp

Foto: gemeente Meierijstad

Op 12 juni 2022 reikte burgemeester Kees van Rooij aan twee zeer actieve vrijwilligers van RKVV Erp een Koninklijke onderscheiding uit. Het ging om de heren J.G.W.M. (Jan) Bouw (1950) en J.T.M. (Jos) Verkuijlen (1953). Zij werden beiden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Er is veel waardering voor de vrijwillige werkzaamheden die de heren voor, met name RKVV Erp, verrichten.

Overzicht verdiensten Jan Bouw

Jan Bouw is vanaf 1992 tot en met heden op velerlei manieren actief bij RKVV Erp. Zo was hij van 1992 tot 2000 actief binnen de jeugdcommissie. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor het plannen en regelen van de verschillende jeugdwedstrijden en het begeleiden en ondersteunen van de jeugdleiders en de jeugdtrainers. Van 2000 tot 2005 was hij wedstrijdsecretaris (het regelen, vaststellen en de administratieve afhandeling van alle wedstrijden van de seniorenteams, het doorgeven van afgelastingen, het regelen van scheidsrechters et cetera). Sinds 2005 is deheer Bouw leider/teammanager en verzorger van heren 1 en is hij verzorger van de selectie van Erp.

Overzicht verdiensten Jos Verkuijlen

Jos Verkuijlen is sinds 1985 als vrijwilliger betrokken bij de voetbalvereniging. Van 1985 tot en met 1996 was hij leider/trainer van de seniorenteams Erp 3 en Erp 4. Van 1996 tot en met 2000 was hij leider/teammanager van het vaandelteam. Van 2005 tot en met einde seizoen 2020-2021 is meneer wedstrijdsecretaris voor de seniorenteams geweest (het regelen, vaststellen en de afgelastingen, het regelen van scheidsrechters et cetera). Op dit moment zet meneer zich nog voor allerlei hand- en spandiensten in.

Van 2000 tot en met 2015 was de heer Verkuijlen vrijwilliger bij Tennisvereniging Hertog Jan waar hij actief was binnen de ‘vrijdagavondcommissie’ (onder andere regelen van tenniswedstrijden, samenstellen programma et cetera).

Reacties

Cookieinstellingen