Sporten in het weekend bij Blush Sports

Foto: Blush Sports

Michelle Passage uit Veghel heeft sinds 2018 haar eigen onderneming, Blush Sports. Na ruim 15 jaar fitness ervaring besloot ze eind van dat jaar, naast het fitnesscentrum wat ze al runde, haar eigen onderneming te starten.

Deze sportieveling is een ervaren Kickfit-, Synrgy360- en Hula Hoop-instructrice. In 2019 sloot zij haar opleiding Personal Trainer succesvol af. Daarnaast heeft Michelle in 2020 de certificaten ZwangerFit, BabyBootcamp, Pads training en Emotionele intellegentie (EQ) behaald. In 2021 slaagde zij voor de opleiding Voedingscoach en dit jaar is zij gestart met de opleiding Gewichtsconsulent (BGN geregistreerd)

Vanaf zaterdag 3 december start zij met een nieuwe les, PowerHoop. Deze vindt, net als alle andere lessen, buiten plaats.

PowerHoop

Een superleuke en afwisselende les waarbij je 60 minuten lang gaat werken aan je core en de rest van het lichaam. Het hoepelen zal worden afgewisseld met cardio en krachtoefeningen op Tabata  (20 sec. op, 10 sec. af) muziek. Hoepelen is de meest veilige work-out voor je buikspieren. Bij regelmatig hoepelen zul je een slankere taille krijgen.

Zaterdag van 09.30 tot 10.30 uur. Locatie: Vlagheide, Eerde.

Naast deze nieuwe activiteit kun je in het weekend ook Hulla Hoops volgen bij Michelle.

Hulla Hoops

Je zou het misschien niet verwachten van een attribuut dat er zo eenvoudig uitziet, maar hoepelen heeft veel positieve effecten op je lichaam. Hoelahoepen maakt je buik-, been-, bil- en rugspieren sterker, doet de omvang van je taille afnemen, maakt je rug en heupen soepeler en verbetert je rompstabiliteit.

Kortom de meest veilige manier om je buikspieren te trainen. De les duurt 25 minuten waarin je het hoepelen afwisselt met losse buikspieren op Tabata. Tijdens het hoepelen werken ze met weerstandsbanden, gewichtjes en een bal. De les is voor alle leeftijden, beginner of gevorderden.

Zondag van 09.30 tot 09.55 uur, locatie: Vlagheide, Eerde.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen