Skunk heren 1 heeft offday tegen Punch

Foto: Theo de Vrede | Skunk

Na het verlies van Skunk vorige week wilde het team weer orde op zaken stellen en laten zien waarom ze boven aan de ranglijst staan. De studentenclub Punch uit Delft was de tegenstander deze zaterdag, een team dat strijd tegen degradatie.

Door: Daan Creemers

Punch kwam met een gehavend team naar Veghel en dat zorgde mogelijk voor onderschatting bij de heren van Skunk terwijl Punch alles of niets kon spelen. Daarmee werd Skunk onder druk gezet en werd het een spannende eerste set. Punch wist het blok van Skunk regelmatig te omzeilen, terwijl Skunk moeite had om de bal aan de grond te krijgen. Ondanks dat Skunk meerdere setpunten kreeg, ging Punch er met 27-29 met de setwinst van door.

Skunk leek hierdoor wakker geschud en sprintte naar een 7-1 voorsprong in de tweede set. Dit prima spel van Skunk was echter van korte duur en Punch knokte zich terug naar 17-17, mede door de service en aanvalsfouten van Skunk. De thuisspelers leken een echte offday te hebben, want ook de tweede set ging verloren. In de derde set hoopte Skunk weer mee te doen, maar volleybalde vooral tegen zichzelf. De vroege voorsprong kwamen ze niet meer te boven en ook de derde set ging naar Punch.

De laatste set begon nog gelijk opgaand, maar de energie bij Punch raakte op en Skunk kwam eindelijk op dreef. Daarmee pakte Skunk de laatste set, maar verloor wel de wedstrijd met 1-3.

Setstanden

27-29, 21-25, 19-25, 25-16

Skunk heeft de komende periode tijd om zich te herpakken en speelt over 3 weken tegen Volley Zuid in Veghel.

Reacties

Cookieinstellingen