Woongelofelijk Van Donzel presenteert het nieuwste concept Buitenkeukens.nl

Foto: Van Donzel

Tijdens het Lekker Uden foodfestival van 18 tot t/m 21 mei 2023 presenteert Woongelofelijk Van Donzel het nieuwste concept Buitenkeukens.nl. Deze (online) winkel is gespecialiseerd in álles dat met buitenleven te maken heeft. Naast kamado BBQ’s, hoogwaardige gas BBQ’s, pizzaovens en vuurschaal BBQ’s biedt de nieuwe webwinkel ook luxe tuinmeubelen.

Bij Woongelofelijk Van Donzel geloven ze dat grenzen tussen binnen- en buitenleven vervagen, daarom bieden zij dit nieuwe concept aan om hun passie voor buitenleven te delen met klanten. Van Donzel kijkt uit naar het festival, dat alles vertegenwoordigt waar het bedrijf voor staat: inspirerend en spraakmakend. Het doel is niet alleen het koken, maar ook de verhalen achter de recepten, de chefs die de maaltijden bereiden en de bezoekers die ervan genieten.

Met Buitenkeukens.nl inspireert Woongelofelijk Van Donzel mensen om meer tijd buiten door te brengen, te koken en te dineren in de buitenlucht. Tijdens Lekker Uden geven de chef-koks verschillende kookdemonstraties om je kennis te laten maken met de verschillende buitenkeukens.
Zo leer je van échte professionals de beste bereidingstechnieken om zelf de lekkerste gerechten klaar te maken. Van vlees tot vega. Op de buitenkeukens zijn de mogelijkheden eindeloos.

Woongelofelijk Van Donzel én Buitenkeukens.nl staan klaar om buitenleven naar een hoger niveau te tillen. Het team zal er alles aan doen om de derde editie van Lekker Uden voor iedereen die van eten en buitenleven houdt een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen