Meet & Match banenmarkt in Veghel

Foto: Pixabay

Ben je op zoek naar werk en wil je op een gemakkelijke manier in contact komen met werkgevers? Kom dan op 16 mei tussen 12.00 en 17.00 uur naar de Meet & Match banenmarkt in Veghel.

Tijdens de Meet & Match banenmarkt krijg je de kans om zonder sollicitatie in gesprek te gaan met werkgevers die op zoek zijn naar talenten zoals jij. Of je nuzoekt naar een vaste functie of een vakantiebaan, er is voor elk wat wils. Het is een laagdrempelige manier om jezelf voor te stellen aan werkgevers en te praten over de mogelijkheden binnen de organisaties.

PIM Werkt

PIM Werkt ondersteunt werkzoekenden en werkgevers in de regio Noordoost-Brabant. “De vorige edities van de Meet & Match banenmarkt waren een groot succes”, zegt initiatiefnemer Madelon Mudde. “We merken dat werkgevers het fijn vinden om op deze manier in contact te komen met werkzoekenden en andersom. Het is laagdrempelig en er zijn altijd interessante vacatures te vinden.”

Locatie

De Malerij, Verlengde Noordkade 10 Veghel

Info

Meer informatie over de Meet & Match banenmarkt, de deelnemende bedrijven en hun openstaande vacatures vind je op pimwerkt.nu/meetmatch.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen