Dikke Banden Race tijdens wielerronde van Erp

Foto: SupportersClub Erpse Renners

In samenwerking met het team van Jumbo-Visma “Ready-2-Race” organiseert de SupportersClub “Erpse Renners” een Dikke Banden Race voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Deze wedstrijden worden verreden in vier leeftijdscategorieën tijdens de wielerronde van Erp op zondag 4 juni om 13:30 uur. “Dit doen we op een verkort parcours met een lengte van 540 meter zodat de jongens en meisjes vaker door de finishstraat kunnen fietsen. Erg leuk, vooral ook voor ouders én familie! Wat is er nu leuker dan op een afgesloten parcours een wedstrijdje te fietsen tegen je leeftijdsgenoten? Om mee te kunnen doen, hoef je enkel in het bezit te zijn van een (school)fiets met banden die minimaal 28 mm breed zijn”.

De organisatie zorgt voor een helm, rugnummer én een koersshirt. Na het passeren van de eindstreep krijgt iedereen een prachtige medaille!

Aanmelden

Aanmelden kan met behulp van onderstaande QR-code of via de website van Jumbo-Visma Ready-2-Race (zie: Dikke Banden Race Erp / Ready2Race wedstrijdoverzicht). Deelname is kosteloos.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen