H&P Metaaltechniek betrekt nieuw pand en is op zoek naar personeel

Onlangs nam het personeel van H&P Metaaltechniek een kijkje bij het nieuwe pand
Onlangs nam het personeel van H&P Metaaltechniek een kijkje bij het nieuwe pand
Foto: meierijstad.nieuws.nl

Aan de rand van Beek en Donk, grenzend aan onze gemeente Meierijstad is H&P Metaaltechniek, in samenwerking met VDO Investments BV uit Zijtaart gestart met de bouw van een nieuw pand. Het succes van deze onderneming vroeg om uitbreiding. De oplevering van het pand staat gepland voor september dit jaar.

H&P Metaaltechniek is een allround machine en module bouwer. Waar service en georiënteerde (systeem) aanpak nodig is, dat is waar H&P Metaaltechniek zich onderscheidt. De opdrachtgevers bevinden zich hoofdzakelijk in de landbouw, kranen, transport offshore en automotive industrie.

Het bedrijf, opgericht in 2007 door Harold Harhuis en Frank Peters, heeft een gestage groei doorgemaakt. Samen met Carlos Willems gaat men de stap zetten naar H&P 3.0. H&P richtte zich in het begin enkel op laswerkzaamheden maar al snel kreeg men ook aanvragen voor freeswerk. In eerste instantie werden deze werkzaamheden uitbesteed maar met de aanschaf van een eigen CNC freesmachine was de eerste stap naar groei gezet. De combinatie van lassen en frezen bleek een absolute meerwaarde voor het bedrijf.

Personeel gezocht

Groei betekent uitbreiding, zowel in ruime als in personeel. Ben jij op zoek naar een baan in de metaalindustrie? Check dan Vacatures – H&P Metaaltechniek.

In september van dit jaar verwacht men het nieuwe pand te kunnen betrekken. Deze bedrijfshal is in samenspraak met H en P Metaaltechniek voorzien van onder andere:

  • 1250 m2 bedrijfshal t.b.v. Laswerkzaamheden, met 2 bovenloopkranen, logistiek kantoor, volledige elektra en verlichting
  • 650 m2 bedrijfshal t.b.v. verspaningswerkzaamheden, met 1 bovenloopkraan, meetruimte, verwarming en koeling, coatingvloer, volledige elektra en verlichting
  • 300 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen
  • Ca 2000 m2 buitenterrein voor manoeuvreren en parkeren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen