Steeds groter aanbod bij PTS in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Sinds oktober 2014 is PTS gevestigd aan de Noordkade in Veghel. Peter van den Tillaart was van origine automonteur maar besloot zijn passie te volgen. Onderhoud en verkoop van scooters. Elke scooter die ‘door zijn handen gaat’ behandeld hij alsof het zijn eigen scooter is.

Eind vorig jaar nam Peter de voorraad over van een collega in Nistelrode die stopte met zijn zaak en werd hij tevens officieel Segway dealer.

PTS repareert en onderhoud alle merken scooters. Bovendien levert PTS de meest uiteenlopende accessoires en biedt een unieke ‘haal- en breng service. PTS-Veghel gaat net even verder voor haar klanten.

Een van de pronkstukken die momenteel in de showroom staat is de Segway E125S Black Edition. Om het succes van de E125S te vergroten is er voor de Benelux-markt tijdelijk een extra kleurvariant verkrijgbaar, namelijk de: Jet Black. Ook deze is in de showroom te bewonderen.

Nieuw bij PTS-Veghel; PTS sound service

Mocht u als particulier een (tuin)feest of als bedrijf een presentatie organiseren, dan is een goede geluidsinstallatie een absolute must. Ook hiervoor kun je sinds kort terecht bij PTS.

Op dit moment hebben ze drie geluidssets ter beschikking. Een kleine set tot 50 personen, geschikt voor een leuk tuinfeest of straatfeest. Deze set is uit te breiden naar 200 personen (Dynacord, Master audio). Voor een grote groep, zo’n 500 personen is de 2x5kw Audience Delight te huur.

Vakantie

Na een drukke zomerperiode gaan ze bij PTS eerst genieten van een welverdiende vakantie. Na vandaag is de zaak drie weken dicht. Vanaf dinsdag 19 september staat het team weer voor u klaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen