Tweede clinic Krollenloop naar Geerbos

Foto: Philip v.d. Brand | Krollenloop

De tweede loopclinic van de Krollenloop gaat aanstaande zondag 8 oktober naar het Geerbos. De oefenloop is gratis en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. 

De tweede gratis loopclinic start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 09.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. Ditmaal wordt er getraind in het Geerbos, waar trainer Joost Vlassak door middel van oefeningen tips geeft om de houding en stabiliteit tijdens het lopen te verbeteren. De natuurlijke omgeving in het Geerbos biedt allerlei mogelijkheden om gevarieerd te trainen. Na afloop is er voor iedere deelnemer een krol met speculaas en sportdrankje.

De derde en laatste loopclinic is op zondag 22 oktober. Op dinsdag 17 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark.

Inschrijven

Het loopt inmiddels lekker met de inschrijvingen voor de Krollenloop van zondag 5 november. Wie zich uiterlijk woensdag 25 oktober inschrijft is ervan verzekerd dat zijn naam op het startnummer komt te staan. Je betaalt 10 euro inschrijfgeld. Kinderen doen gratis mee. Schrijf je ná 25 oktober in dan komt je naam niet meer op het startnummer te staan. De deelnamekosten bedragen dan €12,50. Voor kinderen betaal je dan €2,50.

Tijdens de Krollenloop kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Voor kinderen zijn er Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen