Skunk Heren 1 wint in eigen huis van VCN

Gulzig verlangend naar een winstpartij begon Skunk heren 1 aan de trainingsweek. Met drie verloren wedstrijden op een rij werd het wel weer eens tijd voor een karaokeduel in de douche, iets wat alleen plaats vindt na een overwinning. De laatste weken merken de spelers dat de gemeente moeite heeft met het warmstoken van de sporthallen in Veghel en natuurlijk, in de wereld van stijgende gasprijzen kan daar enig begrip voor zijn vanuit de sporters.

Door: Pepijn Scholten

Op zaterdag stond de pot tegen VCN op het programma. Nadat de wedstrijd van dames 1 natuurlijk weer was uitgelopen kon de wedstrijd eindelijk beginnen. Frank startte deze wedstrijd met Yannick, Finn, Ingmar, Wouter, Emiel, Stef en Daan. Skunk zette druk op de tegenstander en speelde beter volleybal dan de ploeg uit Capelle, maar maakte het haarzelf bijzonder moeilijk door steeds maar fouten te blijven maken. Toen kwam Ingmar aan serve: de Tilburgse titaan knalde effe een servicereeks van 5 ballen in het veld en zorgde eigenhandig voor twee time-outs en drie wissels aan de kant van VCN. In een set waarin de mini van de week bijna een betere servicescore had dan een aantal spelers trok de thuisploeg aan het langste eind: 25-18.

Ook in set twee was Skunk de baas in Veghel. Bij vlagen zag het er goed uit, bij vlagen een stuk minder. VCN kwam iets meer aan spelen toe, maar moest zijn meerdere erkennen aan het einde van de tweede set: 25-21. In set drie werden de fouten aan de kant van Skunk haar bijna fataal. Aangevoerd door een sterke topspinserviceserie van VCN stond het na een tijdje 22-22. Skunk maakte 23-22, waarna Yannick aan service kwam. Hij zette even orde op zaken: dikke vette ace, 24-22. Vervolgens werd de wedstrijd beslist met een netfout door de uitploeg en kon het feest beginnen. Het kostte wat moeite, maar de 3-0 was binnen. Er kon weer gezopen worden.

12 november mogen we aantreden tegen Peelpush uit Meijel. Zorg dat je je wekker goed zet, want we spelen deze week dus op de dag van God, niet op zaterdag. Eerste fluitsignaal om 15:30 uur, tot dan!