De Gordiaanse Knoop op beurs voor totale gezondheid

Foto: De Gordiaanse Knoop

Op zaterdag 18 en zondag 19 november neemt ‘De Gordiaanse Knoop’ uit Veghel als exposant deel aan ‘Internationaal Therapeut’, een beurs voor totale gezondheid in Houten.

Internationaal Therapeut als beurs en als “Natuurlijk Gezond Verzamelpunt” laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Ingrid Los en Jan Witkamp van De Gordiaanse Knoop kunnen bogen op jarenlange praktijkervaring in het welzijnswerk en de (geestelijke) gezondheidszorg. Beiden zijn ervaren Mental Coaches en Gestalttherapeuten. Ingrid is daarnaast gecertificeerd TuNa Masseur en Acupuncturist.

Onze missie is een bijdrage te leveren aan het voorkomen en de reductie van een veel voorkomend maatschappelijk probleem: ‘stress en burn out’. Waar het kan, helpen wij stress en burn out te voorkomen. Of anders zo te begeleiden, dat snel herstel intreedt.

Tijdens de beurs demonstreren zij de werking van TuNa Massages en Metal Coaching.

Daarnaast wordt voorlichting gegeven over groepsprojecten, zoals Autonomiegroep, Rouwverwerking, Mantelzorgers Centraal, Het Pesten Voorbij en Enlightment Intensive (5-daagse training).

De beurs is beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in de EXPO HOUTEN (bij Utrecht), Meidoornkade 24 Houten.

Je bent van harte welkom bij hen op stand 533, Hal 2.

Meer info

Klik ook eens op www.degordiaanseknoop.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen