Vrijwilligers gratis naar bioscoop in Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij mensen als hen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging verzet moet worden. Gemeente Meierijstad is erg trots op deze vrijwilligers en wil hen graag persoonlijk bedanken door een filmfestival te organiseren.

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals biedt gemeente Meierijstad de vrijwilligers van Meierijstad op zondag 10 december 2023 een gratis bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Er zijn per film 440 stoelen beschikbaar en één consumptie per persoon is inbegrepen. Om zoveel
mogelijk vrijwilligers in de gelegenheid te stellen naar de bioscoop te gaan, mogen er geen introducé(é)s worden meegenomen. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Welke films?

Vrijwilligers kunnen zichzelf voor 1 film naar keuze aanmelden :

  • 13:00 uur Rocco & Sjuul
  • 16:00 uur What’s Love Got To Do With It
  • 19:15 uur Gran Turismo

Aanmelden

Aanmelden voor het filmfestival gaat via de website van De Blauwe Kei www.blauwekei.nl/vrijwilligersdag. Alle vrijwilligersorganisaties van Meierijstad hebben per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen met daarin een actiecode. Via deze actiecode kunnen vrijwilligers zich aanmelden voor één film naar keuze.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen