Geef jouw verhaal een podium bij Fabriek Magnifique!

Foto: Roos Franssen

Pak je agenda en markeer de data: van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2024 is Veghel weer hét epicentrum van kunst, cultuur en creativiteit, want Fabriek Magnifique komt terug! En dit is jouw kans om deel uit te maken van dit sensationele kunstfestival.

Fabriek Magnifique is op zoek naar jouw verhaal, jouw talent, jouw passie. Van nu tot en met 31 december 2023 heb je de kans om je aan te melden en deel te nemen aan dit spektakel. Dit jaar draait alles om ‘het verhaal’, of het nu jouw verhaal is dat je op het podium wilt delen, of dat van de artiesten die je bewondert. Bands, dansgroepen, kunstclubs, theatergezelschappen, singer-songwriters – iedereen is welkom!

Wat is er nieuw in 2024? Het Julianapark zal bruisen van kleinschalige acts en straattheater. Heb jij een uniek talent dat smeekt om een intiem optreden? Of ben jij de dichter die zijn woorden wil laten dansen voor een select publiek? Fabriek Magnifique wil jóu zien schitteren.

Aanmelden

Het aanmeldportaal sluit op 31 december 2023, dus wacht niet te lang. Ga nu naar fmaanmelden.nl en maak deel uit van dit onvergetelijke evenement. Fabriek Magnifique 2024: laat jouw verhaal schitteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen