Koninklijke onderscheiding voor Vincent Dollevoet

Foto: Facebook Gemeente Meierijstad

De heer V.J.A. (Vincent) Dollevoet (1970) uit Schijndel ontving zaterdag 16 december een Koninklijke onderscheiding uit handen van loco burgemeester Jan Goijaarts. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Er is veel waardering voor de vrijwillige werkzaamheden die de heer Dollevoet al ruim 25 jaren verricht voor de Schijndelse gemeenschap.

Overzicht verdiensten

1993- 2022

Penningmeester van en vrijwilliger van korfbalvereniging KVS’17 (voorheen De Boemerang) te Schijndel. De heer Dollevoet heeft zorg gedragen voor een gezonde financiële boekhouding, voor zowel de vereniging als de clubaccommodatie. Daarnaast was hij KNKV-scheidsrechter, trainer/coach en was hij betrokken bij diverse projecten en evenementen, zoals de bouw en het verduurzamen van de nieuwe accommodatie en de Korfbal World Cup Schijndel.

2002 – 2008

Penningmeester van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex aan de Conventstraat te Schijndel.

2012 – heden

Penningmeester van en vrijwilliger bij de Stichting Zuideinderparkhal te Schijndel, een samenwerkingsverband tussen Rollerclub Alico, Korfbalvereniging KVS’17 en de gemeente. De stichting heeft onder andere zorg gedragen voor de realisatie van een multifunctionele hal. De stichting zorgt er tevens voor dat de huidige sportaccommodaties en voorzieningen op het sportcomplex Zuideinderpark op peil blijven.

2013 – heden

Bewindvoerder voor drie kinderen van een familielid. De heer Dollevoet behartigt de belangen van de kinderen op het gebied van financiën.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen