Fit Functional viert eerste lustrum met Open Dag op nieuwe locatie

De nieuwe trainingslocatie
De nieuwe trainingslocatie
Foto: Chris Stienenbos | Fit Functional

Zondag 21 januari belooft een bijzondere dag te worden voor Chris Stienenbos uit Veghel. Op die dag viert hij niet alleen het 5-jarig bestaan van Fit Functional maar doet dat ook nog eens op een nieuwe locatie, het terrein van Hockeyclub Geel-Zwart op het Prins Willem Alexander Sportpark.

Fit Functional is in de afgelopen 5 jaar doorgegroeid naar een volwaardig sportbedrijf waar iedereen op zijn of haar eigen niveau functioneel buiten kan sporten, waar de leden lifestyle coaching kunnen volgen en waar sinds december 2023 fysiotherapie aangeboden wordt. Op 18 januari 2019 begon Chris met het geven van 1 groepstraining op een speelplaats in Vorstenbosch. 5 jaar later zijn er bij Fit Functional 6 sporttrainers, 1 lifestyle coach en 1 fysiotherapeut werkzaam. Wekelijks begeleiden ze ruim 115 sporters met het behalen van zijn of haar sport- en lifestyle doelen.

Fit Functional en Geel-Zwart

Medio 2023 ging Chris samen met Hockeyclub Geel-Zwart aan tafel zitten om mogelijke samenwerkingen met betrekking tot het delen van de trainings-accommodatie in kaart te brengen. Na enkele gesprekken ontstond er een geweldig idee. Een prachtige buitenlocatie langs het clubgebouw van Hockeyclub Geel-Zwart, waarbij ruim 120m2 overdekt zou worden en de overige 380m2 open zou blijven. Zo gezegd, zo gedaan. Na 4 maanden hard werken stond er een functionele trainingslocatie, waarbij er altijd buiten overdekt getraind kan worden. Door deze geweldige samenwerking combineren ze de krachten van een vereniging en een bedrijf en zorgen ze er samen voor dat zoveel mogelijk mensen aan het sporten zijn en dat het Prins Willem Alexander sportpark effectiever gebruikt wordt.

Open Dag

Tijdens de Open Dag op zondag 21 januari 2024 is iedereen welkom tussen 10:00 en 15:00 uur. Om 13:00 uur vindt de officiële opening plaats. Om 11:30 en 13:30 uur zullen er demonstraties plaatsvinden waarin ze alle trainingsvormen presenteren. Voor u als bezoeker zal  een hapje en een drankje klaar staan en u maakt tevens kans op leuke prijzen zoals een half jaar lang gratis onbeperkt sporten!

Het team van Fit Functional
De ‘oude’ trainingslocatie
De nieuwe trainingslocatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen