Twee bands komende zondag op het podium bij café d’n Brouwer in Mariaheide

Foto:

Komende zondag niet één maar twee bands live bij café D’n Brouwer in Mariaheide. ‘Rooise Bluf’ met dansmuziek uit de jaren ’50 en ’60 en The Composites met rock- en popnummers uit de jaren ’80 en ’90.

Rooise Bluf

In de jaren ’60 en ’70 werd er in deze regio volop gedanst. Wie ging er vroeger niet naar De Beurs in Sint Oedenrode, De Lindeboom In Schijndel, Lunenburg in Loosbroek, Verhoeven In Uden of Van Haandel in Erp. Grote kans dat de muziek toen verzorgd werd door het orkest ‘Con Forza’ onder leiding van Thieu Dortmans. De man die zondag met zijn band ‘Rooise Bluf’ dansbare muziek voor de ‘oudere jongere’ ten gehore zal brengen.

De bandleden van ‘Rooise Bluf’ hebben hun sporen verdient. Onder andere bij ‘Still Working’ en ‘The Sonnies’. Wil je terug in de tijd? Ga dan zondag de sfeer proeven.

Bezetting:

Jos Wevers, Yvonne Stroek, Walther van den Elsen, Jan v.d. Wetering, Bert v.d. Wielen en Thieu Dortmans.

The Composites

Een beginnende band die net voor de coronacrisis is ontstaan uit het zogenaamde popshop concept van Kunst & Co uit Uden. Na de covid periode is de
band bestaande uit 6 enthousiaste muzikanten uit Uden/Veghel en omgeving, als coverband op eigen voet verder gegaan en ze spelen nu met name rock-
en popnummers uit de jaren 80 en 90. In de afgelopen 1,5 jaar hebben ze al verschillende kortere optredens verzorgd bij o.a. Uden on Ice, De Pul en Muzikaal Uden. Nummers die ze o.a. spelen zijn Girl, When you’re Gone, This is the Life, You’re so Vain, Because the Night, Back to Black.

Bezetting:

Ivonne van Heijningen (zang), Mariek Bardoel (zang en saxofoon), José Hoevenaars (gitaar), Jos Wubben (gitaar), Maarten ten Hoof (bas) en Bob Visser (drums).

Café D’n Brouwer, Dobbelsteenplein, Mariaheide | Aanvang: 14.00 uur | Entree: gratis.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen