Inwoner uit Veghel wint prijs bij tv-programma Miljoenenjacht

Foto: Screenshot

Herman van Amelsvoort uit Veghel won zondagavond bij het TV-programma Miljoenenjacht een wasmachine en wasdroger van Miele.

De prijs won hij omdat een inwoonster uit Raalte die in de eerste ronde een vraag als snelste beantwoord had, koos om achter de desk plaats te nemen in de tweede ronde en niet te kiezen voor een prijs in één van de vijf koffers. En dus werd deze kofferprijs weggegeven aan een deelnemer die op de tribune zat.

Eerst werd de postcode 5464 bekendgemaakt, daarna de naam, Herman van Amelsvoort.

Presentatrice Linda de Mol vroeg hem of hij de prijs goed kon gebruiken. “Ja hoor”,  zei Hans, ondanks dat ze alles nieuw hebben gekocht sinds ze een half jaar geleden verhuisd zijn naar hun nieuwe onderkomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen