Organisatie Paaspop kijkt terug op geslaagde editie

De Perfecte Editie, zo laat Paaspop, de traditionele opener van het Nederlandse festivalseizoen, zich dit jaar kort en bondig het beste omschrijven.

Verdeeld over drie lentedagen (veel zon, soms wat regen) lieten 115.000 bezoekers zich overrompelen door alles wat Paaspop het mooiste festival van Europa maakt: de fenomenale decors van de 17 podia & area’s; het overweldigende aanbod van food & drinks uit alle windstreken; het bruisende campingstadje Paradise City en uiteraard het duizelingwekkende programma met 300+ nonstop shows.  DJ Tiësto sloot zondagavond het festival af in het Brabantse Las Vegas.

De komende maanden kunnen muziekliefhebbers volop genieten bij de diverse festivals die op het programma staan. De start van het seizoen in Schijndel was overweldigend.

Editie 2025

Vandaag, dinsdag 2 april om 19.00 uur, start de Super Early Bird ticketsale met een beperkt aantal tickets. Deze tickets bieden een zeer aantrekkelijke korting. Vorig jaar vlogen 30.000 Early Bird tickets binnen een uur de deur uit en de verwachting is dat het dit jaar ook het geval zal zijn.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.paaspop.nl/tickets

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen