Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt biedt maatschappelijke organisaties gratis kramen aan

Foto: CV de Kuussegatters | Commissie PR & Communicatie

Ieder jaar transformeert de markt in Veghel tot een bruisend centrum van gezelligheid tijdens de traditionele Vaderdag Vlooienmarkt, een evenement met een rijke historie, georganiseerd door de enthousiaste leden van CV de Kuussegatters en het Sint Barbaragilde.

Dit jaar zetten ze deze traditie voort met een bijzondere toevoeging. In een tijd waarin het belang van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning nooit eerder zo duidelijk was, hebben ze besloten om iets terug te geven aan de gemeenschap die hun evenement elk jaar tot een groot succes maakt. Daarom bieden ze twee gratis kramen aan voor lokale maatschappelijke organisaties uit Meierijstad die een belangrijke bijdrage leveren aan de samenleving.

“Onze gemeenschap kent veel organisaties die zich dag in, dag uit inzetten voor het welzijn van anderen. Van liefdadigheidsinstellingen tot culturele verenigingen, deze organisaties maken een wereld van verschil in het leven van velen. Wij geloven dat het aanbieden van deze gratis kramen niet alleen een kans is voor deze organisaties om wat extra inkomsten te genereren en hun belangrijke werk te promoten, maar ook een manier voor ons als gemeenschap om onze waardering te tonen voor hun onvermoeibare inzet”.

Aanmelden om kans te maken op deze gratis kramen kan via gratiskraam.gildeveghel.nl. “We moedigen alle maatschappelijke organisaties in Meierijstad aan om deze unieke kans te grijpen. Zorg dat je aanmelding voor 20 april bij ons binnen is. De gelukkige winnaars zullen via een loting worden gekozen en bekendgemaakt”.

“Laten we samenwerken om van de Veghelse Vaderdag Vlooienmarkt een nog groter succes te maken, terwijl we tegelijkertijd het fantastische werk dat binnen onze gemeenschap wordt verricht, vieren en ondersteunen. We kijken uit naar jullie aanmeldingen”.

Wil je als nog een kraam huren op deze gezellige markt dan kan dit via shop.gildeveghel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen