Blauw Geel trainer Maurice Verbunt genomineerd voor titel ‘beste amateurtrainer’

Foto: Blauw Geel '38/Jumbo

Jaarlijks reikt de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) awards uit aan de ‘beste zes amateurtrainers’ (één in elk district). Voor District Zuid 1 is Maurice Verbunt, trainer van Blauw Geel ’38 één van de genomineerden.

Juryrapport

Maurice traint voor het eerste seizoen Blauw Geel’38 uitkomend in de 3e Divisie B zondag. De ploeg staat op de 3e plaats met mogelijkheden voor een prijs. Maurice heeft met het bovenstaande (en met eerdere clubs behaalde prijzen) resultaat altijd het maximale rendement uit zijn spelersgroep gehaald met de juiste balans tussen aanvallend en verdedigend voetbal. Dit heeft Maurice gedaan met een aantrekkelijke speelwijze. Maurice is stressbestendig vanwege zijn jarenlange ervaring en als het tegenzit houdt hij zich vast aan zijn voetbalideeën. Dit jaar zitten er vijf jeugdspelers in de selectie van Blauw Geel’38 waarvan er 3 hun debuut gemaakt hebben.

Maurice verzorgt intern jeugdclinics, trainingsbijeekomsten en leidt jeugdtrainers op, en daarnaast is hij ook nog stagebegeleider van de trainer O19. Daarnaast is hij ook altijd bereid om zijn medewerking te verlenen aan bijscholingen die door de VVON georganiseerd worden. En zo levert hij ook een bijdragen aan de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Hij heeft intern de club nauw contact met de HJO en ziet veel wedstrijden van de jeugd en de O23. De relatie met zijn spelers, collega’s en media is meer dan prima. Maurice is een betrokken trainer met een echt clubhart en kijkt verder dan alleen het eerste elftal. Hij vindt de verbinding binnen de club heel belangrijk en hij heeft dan ook een goed contact met alle geledingen van de club. Maurice heeft voordat hij begon bij zijn huidige club o.a.gewerkt bij Chevremont en Groene Ster. Op zijn naam staan diverse kampioenschappen en periodetitels.

Andere genomineerden

Naast Maurice zijn ook Dennis de Nooijer van VV Goes, uitkomend in de 4e divisie C en Mark Klippel van RBC (1e divisie) genomineerd als beste amateurtrainer District Zuid.

Stemmen

In de periode van 26 april tot 1 mei (12.00 uur) kunnen leden uit elk district een keuze maken uit de genomineerde kandidaten in hun district. De leden ontvangen op 26 april een e-mail waarmee zij hun stem digitaal kunnen uitbrengen.

Uitslag

Op vrijdag 10 mei zal bekend worden gemaakt of Maurice verkozen is tot ‘beste trainer amateurvoetbal’ in district Zuid 1

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen