Opbrengst Goede Doelen Week Veghel ruim € 85.000,-

Foto: GDW Veghel

In april was de achtste editie van de Goede Doelen Week Veghel (GDW Veghel). Tijdens deze collecte konden de inwoners van Veghel doneren via de retourenveloppen (contant of machtiging) of via de website (digitaal doneren). Er is op dit moment al zo’n € 84.000,00 voor de 19 fondsen binnengekomen. De penningmeester Rob Hendriks meldt dat er daarnaast enkele forse donaties zijn ontvangen, die zijn nog niet volledig verwerkt.

“De afgelopen weken is alles geteld en zijn de donaties ingevoerd. Natuurlijk willen wij de Veghelse inwoners, alle vrijwilligers, betrokken organisaties en sponsoren heel hartelijk danken. Door uw steun kunnen de fondsen weer veel van hun plannen en onderzoeken realiseren”.

De taakgroep Financiën heeft de verwerking van alle collecte-formulieren verzorgd. Zij zien ook dit jaar een duidelijke stijging bij het online doneren. Het gemakkelijke doneren via de QR-code is populair in Veghel. De donaties ontvingen zij online (€ 36.500), via machtiging automatische incasso (€ 30.000) en via contant geld in de collecte-emmer bij de huis-aan-huis collecte (€ 17.500).

Hoe het geld over de 19 fondsen verdeeld wordt, wordt later bekendgemaakt.

www.goededoelenweekveghel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen