112

Politie nog steeds op zoek naar getuigen ongeval Structuurweg Schijndel

Foto: Opsporing Verzocht

In de uitzending van AVRO/TROS Opsporing Verzocht van dinsdag 27 juni deed de politie nogmaals een oproep aan eventuele getuigen omtrent het ongeval, wat plaatsvond in de nacht van 23 op 24 juni op de Structuurweg in Schijndel, om zich te melden.

Bij dit ongeval is een 32-jarige vrouw ernstig gewond geraakt. De oorzaak daarvan was dat ze met haar auto over een aantal keien heen reed die opzettelijk op de weg waren neergelegd. Het slachtoffer heeft in de dagen na het voorval een aantal spoedoperaties ondergaan en wordt sindsdien kunstmatig in slaap gehouden. Het is nog onduidelijk in welke mate de vrouw hiervan zal herstellen.

Oproep

De politie vraagt uw hulp om er achter te komen wie verantwoordelijk is voor het neerleggen van de stenen. Die lagen op de Structuurweg, op de rijbaan in de richting van Den Bosch, ter hoogte van de Smaldonkstraat. Iedereen die daar tussen 02.30 en 04.00 uur die nacht in de buurt is geweest, wordt opgeroepen zich te melden.

Uw informatie doorgeven kan indien u dat wenst ook anoniem. Belt u in dat geval met 0800-7000 of vul het online formulier in.

Meldingen

Er hebben in elk geval die nacht twee scooters over de Structuurweg gereden in de richting van Sint Oedenrode. Met de bestuurders van die scooters wil de politie graag spreken; zij kunnen belangrijke getuigen zijn.

Ook zijn er meldingen geweest van mensen die in diezelfde nacht last hebben gehad van baldadige jongeren. Dat betekent niet direct dat die iets te maken hebben met het plaatsen van de keien, maar de politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over die overlast.

Uitzending

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen