CHV Academy uit de startblokken!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Maandagochtend 2 oktober was de officiële aftrap van CHV Academy bij Basisschool ‘De Uilenbrink’ in Veghel. Deze werd verricht door Jumbo-topman Frits van Eerd en wethouder Menno van Rozendaal.

Initiatiefnemers Barbara Brouwer en Marc van Kessel zijn maar wat trots dat dit, mede dankzij de steun van het bedrijfsleven, van de grond gekomen is.

CHV Academy wil door middel van kunst- en muzieklessen dat de jeugd zijn of haar eigen talent gaat ontdekken, zichzelf ontwikkelen en creativiteit en vertrouwen opbouwen in datgene wat ze doen. Op 32 basisscholen in Meierijstad worden er wekelijks kunstlessen gegeven door kunstprofessionals aan de groepen 4, 5 en 6. Diverse kunstvakdocenten hebben in teamverband complete onderwijsprogramma’s ontwikkeld.

Steun vanuit het bedrijfsleven

Een van de grote steunpilaren van dit project is Jumbo-topman Frits van Eerd. Samen met een aantal bedrijven uit Meierijstad hebben ze dit project een ‘boost’ gegeven. Hij hoopt dat dit initiatief niet alleen in Meierijstad een succes wordt, maar dat men straks in heel Nederland hiermee aan de slag gaat.

Laat Meierijstad als voorbeeld dienen voor meerdere gemeenten!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen