Filmclub Schijndel presenteert … aangrijpende Poolse film

Foto: pixabay

Op dinsdag 30 november vertoont filmclub Schijndel een aangrijpende Poolse film, die grotendeels gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Centraal staat de zoektocht naar een nieuwe identiteit, een tweede kans, om te kunnen ontsnappen aan het verleden.

Een film vol humor, maar ook met een scherp randje, doorleefd en verrassend. Een film om niet snel te vergeten. Op talloze festivals is hij dan ook, terecht, overladen met nominaties en prijzen.

Toegangsbewijs en corona

Reserveren van de toegangskaarten kan alleen online via www.schijndelfilm.nl. Op donderdag 25 november vanaf 20.00 uur voor leden, op vrijdag 26 november vanaf 20.00 uur voor niet-leden. Toegang voor leden is €6, voor niet-leden €7,50.

Naast een filmkaartje is ook een corona-toegangsbewijs vereist. Dit kan met de CoronaCheck App met QR code, met het gele boekje, of met een uitgeprint
vaccinatiebewijs. Een negatieve testuitslag (PCR) volstaat ook, maar deze mag niet ouder zijn dan 24 uur. Om de QR code te controleren is een ID bewijs nodig (rijbewijs, ID-kaart of paspoort).