Uitstekende prestatie Racing Team Nederland 24 uur van Le Mans

Foto: Racing Team Nederland

Eén van de bekendste autoraces ter wereld, de 24 uur van Le Mans werd dit weekend verreden.  Met dit jaar een Nederlands team met Veghelse inbreng aan de start. Frits van Eerd stapte samen met Jan Lammers en Rubens Barichello in dit avontuur.

De race startte zaterdamiddag om 15.00 uur. Het team finishte als 12e in het LMP2-klassement en werd 14e overall. Hoe is dit vol te houden? Och, af en toe even de ogen dicht en daarna weer gaan.

Dit jaar was de 85e editie van deze endurancerace. De race werd gekenmerkt door uitvalbeurten in de LMP1 klasse. Voor het eerst in de historie van de race kwam de nummer twee uit de LMP2 klasse. De klasse waar ook het team van Frits van Eerd in uitkwam.

Foto’s: Racing Team Nederland

Reacties