Robert-Jan van der Zanden als Promillikanjer gehuldigd

Foto: CV De Promillikantjes

Tijdens het verrassingsfeest van carnavalsvereniging De Promillikantjes is er weer een Promillikanjer gehuldigd.

In voorgaande jaren zijn er al verscheidene leden én niet-leden gehuldigd om één en dezelfde reden, en dat is omdat ze ieder op hun manier een voorliefde en inzet hebben getoond voor deze wagenbouwende vereniging. De Promillikanjer is in het leven geroepen om deze mensen eens extra in het zonnetje te zetten.

Zo is deze keer penningmeester en lid sinds dag 1, Robert-Jan van der Zanden Promillikanjer van het Jaar! Robert-Jan heeft zich in al deze jaren met veel liefde ingezet voor de vereniging als lid, voorzitter, penningmeester, bouwer en wat al nog meer. Promillikantje in hart en nieren. Al jaren stampt hij met zijn paarse klompen met de muziek mee tijdens carnaval, stickert en plakt hij wat af in de loods en is druk doende met de zaken van de vereniging als penningmeester. Dit allemaal met zijn gezin in zijn kielzog, die voor hem nog steeds op nummer één staan. Ook al is dat misschien een gedeelde plaats.

Thema ‘Skelet Pret’

Dit jaar, met thema ‘Skelet Pret’ gebaseerd op Dia de Los Muertos, is de club weer druk doende om er wat moois van te maken voor de optocht van Veghel. En met Promillikanjers zoals Robert-Jan van der Zanden gaat dat vast lukken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen