Prins Ton Pap d’n Derde regeert dit jaar in Sint-Oedenrode (Papgat)

Foto: Stichting Papgat

Zaterdagavond 11 november werd Ton van Hout (31) onthuld als nieuwe heerser van Papgat. In zalencentrum De Beurs in Sint-Oedenrode werd hij voorgesteld aan het publiek. Sander van de Ven (31) is zijn adjudant.

Beide heren zijn lid van Vriendenclub “De Kornuiten” en tevens lid van Feestband “Leuk da ge d’r Band” uit Sint Oedenrode. Daarnaast speelt Ton ook sousafoon bij Dùbent in Veghel.

Prins Ton Pap d’n Derde

Ton is geboren en getogen in Zijtaart, getrouwd met Loes en sinds 2015 woonachtig in de Ravelstraat in Sint-Oedenrode. Samen met zijn vader, broer Arno en chauffeur Ton runt hij een groothandel in RVS, staal, aluminium en stalen halffabricaten. Hij is inkoper, verkoper en logistiek planner bij P+ Steel Supplies in Uden.

Hij is jarenlang als vrijwilliger actief geweest bij Jong Nederland Zijtaart, bezoekt graag festivals en houdt van fietsen, backpacken en motorrijden.

Adjudant Sander

Sander werkt voor Hutten bij Vanderlande als Banqueting Manager. Samen met zijn team organiseert hij elke werkdag de catering-activiteiten voor de vele honderden werknemers en gasten op de campus van Vanderlande. Sander is opgegroeid in Nijnsel en tegenwoordig woonachtig aan de Eerschotsestraat in Sint-Oedenrode.

Jarenlang tapte hij pils bij De Beurs, hét Zalencentrum van Sint-Oedenrode, hij probeert trompet te spelen en is penningmeester van “Leuk da ge d’r Band.

De slogan van dit jaar in Papgat luidt: “Denk nie aon morge, wellie goan Papgat un skôn fiske bezorge!”.

 

 

Reacties

article
7963
Prins Ton Pap d'n Derde regeert dit jaar in Sint-Oedenrode (Papgat)
Zaterdagavond 11 november werd Ton van Hout (31) onthuld als nieuwe heerser van Papgat. In
https://meierijstad.nieuws.nl/2017/11/13/prins-ton-pap-dn-derde-regeert-jaar-sint-oedenrode-papgat/
2017-11-13T13:25:44+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/11/13132301/19.png
Papgat, Prins Ton Pap d'n Derde, Sint-Oedenrode
Nieuws