De Korfrakkers verliest van laagvlieger

Foto: Korfrakkers

De eerste veldwedstrijd van De Korfrakkers op eigen veld was tegen ODC uit Ommel-Heusden-Asten. ODC heeft een enthousiast en gretig, jong team dat strijdt in de onderste regionen van de topklasse. Het team had duidelijk als doel om met de winst naar huis te gaan en begon zeer opportunistisch.

Het begin was ook duidelijk voor ODC. Ze konden hun voorsprong uitbouwen naar 1-4 voordat De Korfrakkers een beetje in de wedstrijd kwam. Het team uit Erp is gehavend door de blessures van Manon van Geelkerken en Jet van Gerwe, twee belangrijke speelsters. Het gat werd opgevuld door de junioren speelsters Lisa Hendriks en Nikki van Zutphen. Zij deden heel goed mee.

In een goede fase, net na rust, kwam De Korfrakkers terug tot één doelpunt verschil. De gelijkmaker was heel dichtbij, de kansen waren talrijk, maar de doelpunten vielen niet. En daar profiteerde ODC op het juiste moment van. Met een eindstand van 9-11 is de conclusie niet anders dan dat het de verhoudingen in de wedstrijd goed weergaf. Een geweldige domper, onverwacht maar helaas de realiteit. De korfrakkers staat momenteel 3e terwijl een plaats bij de eerste twee vereist is om kans te maken op de titel. Gezien het programma hebben ze alles nog in eigen hand met nog 3 wedstrijden voor de boeg.

Korfrakkers

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden