Heren Skunk hebben technische staf voor seizoen in eerste divisie rond

Foto: Skunk

Na het afgelopen jaar kampioen in de tweede divisie te zijn geworden kunnen de heren van Skunk zich opmaken voor een seizoen in de eerste divisie. Al snel kon binnen de club het goede nieuws bekend worden gemaakt dat Joop Janssens een jaar heeft bijgetekend. Na het fantastische vorig seizoen hoopt hij er komend jaar in de eerste divisie een nog beter jaar van te maken.

Voor komend seizoen is de technische staf uitgebreid met Martin Janssen. Voor Skunk geen oude bekende, tot drie jaar terug was Martin ook al enkele jaren trainer/coach van heren 1 van Skunk en was getuige van meerdere promoties. Twee jaar terug sprong Martin in toen Skunk in de winterstop plots op zoek moest naar een nieuwe coach. Dit seizoen zullen Martin Janssen en Joop Janssens samen de technische lijn in het eerste team neer gaan zetten en zijn er van overtuigd met dit team een goed niveau in de eerste divisie neer te kunnen gaan zetten.

Buiten de technische staf heeft Skunk Irene van de Ven aangesteld als teammanager en zal Dian de Vrede zich bezig houden met de data-analyse. De spelersselectie van het eerste team is nagenoeg rond, binnen een aantal weken hoopt de club een volwaardig eerste divisie team te kunnen presenteren.Skunk

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden