VOW organiseert voor vijfde jaar Mudrun Zijtaart

Foto:

Voetbalclub VOW organiseert dit jaar voor de 5e keer de Zijtaartse Mudrun. Deze vindt plaats op 2e Paasdag, 13 april a.s.

De organisatie, bestaande uit 11 vrijwilligers hebben ook voor dit jaar weer een mooi parcours uitgezet. Maar liefst 40 obstakels zullen opgesteld staan. Zoals de naam doet vermoeden gaat ook dit jaar modder weer een grote rol spelen tijdens de run. Vorig jaar mocht de organisatie 800 deelnemers verwelkomen. Dit jaar hoopt met op een deelnemersveld van 1000 personen.

Start

Vanaf 10.00 start de eerste groep deelnemers. Ze hebben in totaal 13 startsloten die elk kwartier starten.

Men kan kiezen voor startsloten in:

– Snelle lopers

– Gezellige lopers

– Familievakken

In principe kan elke leeftijd mee doen en is het voor elk niveau sporter te doen. Voor de kinderen t/m 12 jaar zijn er alleen tickets te verkrijgen in de familievakken. Super leuk om al jong kennis te maken met deze sport door samen met je ouders mee te doen! Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 7 of 10 km door de mooie natuur.

Men kan gebruik maken van kleedlokalen en douches op het sportcomplex van VOW en er is een gratis garderobe aanwezig.

Mudrun Zijtaart

Mudrun Zijtaart

Mudrun Zijtaart

Mudrun Zijtaart

Vrijwilligers gezocht

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen met opbouwen en/of afbreken, en mensen die het leuk vinden om bij een obstakel te zitten tijdens de run. Vrijwilligers worden door hen zeer goed verzorgd omdat ze daar heel zuinig op zijn.

Tickets

Deze zijn te online te bestellen via www.vow-mudrun.nl

Mudrun Zijtaart

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden