Puzzelactie Jessica de Jong enorm succes

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Vorige week startte Jessica de Jong uit Sint-Oedenrode een actie voor ouderen. Met het inzamelen van legpuzzels wilde zij de ouderen in verzorgingstehuis Odendael, onderdeel uitmakend van BrabantZorg, in Sint-Oedenrode verrassen. Jessica, zelf werkzaam in het restaurant van Odendael wilde ouderen, die noodgedwongen binnen moeten blijven, aan een vrijetijdsbesteding helpen.

De actie blijkt een enorm succes te zijn. Naast de vestiging in Sint-Oedenrode zijn ook Erp en Boekel al voorzien. Vandaag werden tassen vol met puzzels afgeleverd bij Hertoghof in Veghel. Natuurlijk werd alles op een veilige manier bezorgd.

23-03-2020 Puzzelactie Jessica de Jong 02

Inleveradressen

In Sint-Oedenrode heeft Jessica met een aantal ondernemers kunnen regelen dat mensen bij onderstaande winkels de legpuzzels kunnen inleveren.

  • Jumbo Supermarkt, Hertog Hendrikstraat 1, 5492 BA  Sint-Oedenrode
  • Lidl Sint Oedenrode, Boskantseweg 43, 5492 BV  Sint-Oedenrode
  • Bloemkwekerij Brekelmans, Boskantseweg 59, 5492 BV  Sint-Oedenrode
  • Jessica de Jong, Geelgors 10, 5492 PN  Sint-Oedenrode

Opslag

Alle puzzels die de komende tijd ingeleverd worden, worden tijdelijk opgeslagen bij café D’n Ossekop. Deze ondernemer wilde graag zijn medewerking verlenen, Door de coronacrisis moest ook hij zijn zaak sluiten en dus besloot hij spontaan om zijn café tijdelijk als opslag beschikbaar te stellen.

Nu alle verzorgingstehuizen in Meierijstad voorzien zijn gaat Jessica verder. Ze heeft inmiddels contacten in Uden en wie weet waar dit naartoe gaat.

Wat een mooi initiatief.

CHAPEAU!!!

23-03-2020 Puzzelactie Jessica de Jong 03

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen