Jacques Kop Jansen trainer nieuw seizoen De Korfrakkers

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Met ingang van seizoen 2020-2021 zal Jacques Kop Jansen terugkeren als trainer/coach van De Korfrakkers 1. Hij volgt Anke Verstraten op die dit jaar heeft gebouwd aan een nieuw team met veel jonge talenten. Anke heeft, zoals afgesproken haar taak als interim trainer/coach, naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zij wil zich weer verder gaan richten op het gehele jeugdplan wat nu is uitgespreid over de gehele vereniging.

Jacques is een bekende trainer binnen onze vereniging. Hij is 7 jaar geleden aan de slag gegaan bij De Korfrakkers. Onder zijn leiding werden nieuwe speelstijlen aangeleerd, die voor de ontwikkeling van het dameskorfbal toonaangevend waren en voor vele successen heeft gezorgd. De afgelopen twee jaar is hij trainer/coach geweest bij Altior maar keert nu terug naar De Korfrakkers waar hij verder gaat bouwen aan het zeer jeugdige team.

Een geheel nieuwe uitdaging die als doel heeft om met deze nieuwe lichting weer een stabiele fundering te leggen voor de toekomst.

Jacques kijkt uit naar het nieuwe seizoen en wij hebben alle vertrouwen in deze hernieuwde samenwerking. We vinden het jammer dat Anke haar seizoen niet af kan maken, zoals gepland, door het stilleggen van de competitie. Jammer, omdat de progressie die gemaakt is, enorm is en ze samen met het team gebrand was om dit af te maken.

Het bestuur en leden bedanken Anke en wensen Jacques heel veel succes.

Foto Jacques Kop Jansen

 

 

Reacties