112

Rijbewijs ingevorderd van dronken bestuurder na aanrijding

Foto: Facebook politie Veghel

Vrijdag 26 juni vond er op de Leo v.d. Weijdenstraat een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. De schade aan beide voertuigen viel mee maar omdat de partijen er onderling niet uitkwamen wie schuldig was, werd de politie gevraagd om een oordeel te vellen.

Na aankomst heeft de politie met beide partijen gesproken en al snel werd voor hen de situatie duidelijk. Eén van de automobilisten moest blazen omdat de politie het vermoeden had dat er alcohol in het spel was. Uit de ademtest kwam een F als resultaat. Het vermoeden bleek te kloppen.

De verdachte werd meegenomen naar het bureau om daar nogmaals een blaastest te doen op het ademanalyse apparaat. Al snel kwam daar het resultaat van 985 UGL uit. De verdachte had behoorlijk te veel gedronken en hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Hij mag de komende tijd geen motorvoertuig meer besturen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden