112

Drugsdealers aangehouden in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Tijdens een drugsactie door medewerkers van het politieteam in Den Bosch, werden vrijdagavond twee vermoedelijke dealers aangehouden. Zij zitten vast voor nader onderzoek.

Agenten hielden een auto in de gaten, waarvan het vermoeden bestond dat de inzittenden mogelijk in drugs handelden. Nadat werd gezien dat er op meerdere plaatsen in den Bosch door de inzittenden vermoedelijk drugs werd verkocht, werd de auto gevolgd naar Veghel. Daar reden agenten de auto op de Donauring klem en werden de auto en de twee inzittenden gecontroleerd. Tijdens deze controle vonden agenten in de auto een sealbag met totaal 18 gripzakjes drugs, vermoedelijk hennep.

Hierop werden de twee mannen, een 21-jarige man uit Rosmalen en een 22-jarige man uit Den Bosch, aangehouden als verdachten van dealen. Zij werden naar het politiebureau gebracht en zitten vast. De drugs en de hun auto werden in beslag genomen. Eén van de twee verdachten had een contant geldbedrag van enkele honderden euro’s op zak. Omdat het vermoeden bestaat dat dit met de drugshandel werd verdiend, werd ook dit geld in beslag genomen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden