Maak je klaar voor het straatfestival van het jaar: “Lange Tafels der Ontmoeting”

Foto: René Hildesheim

Mis dit buitengewone straatfestival niet! Kom naar “Lange Tafels der Ontmoeting” op 15 juli en ontdek een wereld vol verrassingen, schoonheid en creativiteit. Nodig je vrienden, familie en buren uit en geniet samen van deze onvergetelijke ervaring. Dit wordt een dag vol magie en inspiratie die je niet wilt missen.

De afgelopen weken zijn in verschillende wijken in Veghel pop-up straatfeesten gehouden. Verantwoordelijk hiervoor is René Hildesheim.

Stap in een wereld vol avontuur, creativiteit en samenzijn tijdens ons fantastische en gevarieerde programma. We hebben een line-up samengesteld die je zal verrassen en verwonderen, met optredens en activiteiten voor jong en oud. Van muziek en acrobatiek tot kunst en workshops, dit festival heeft alles wat je zoekt!

  • Geniet van de betoverende stem van Nancy van Heeswijk en laat je meevoeren door de melodieuze klanken van Tea Time. Deze getalenteerde artiesten zullen je hart veroveren met hun prachtige muziek en je laten wegdromen naar nieuwe werelden vol harmonie en emotie.
  • Bewonder de adembenemende luchtacrobatiek van Mila terwijl ze door de lucht zweeft met haar gracieuze bewegingen. Haar indrukwekkende en gedurfde stunts zullen je ademloos achterlaten en je laten geloven dat alles mogelijk is.
  • Laat je inspireren door Casa Amore, waar je wordt ondergedompeld in een wereld van kunst en expressie. Verken de exposities en ontdek de diverse creaties van getalenteerde kunstenaars. Laat je verbeelding de vrije loop en laat je inspireren door de unieke schoonheid van de tentoongestelde werken.
  • Laat Troubadour Theo, Eva en Lucas je meenemen op een muzikale reis vol warmte en emotie. Geniet van hun betoverende melodieën en ontdek de kracht van muziek om mensen samen te brengen en harten te raken.
  • Ervaar de levendige energie van Kabelgat Rambles, die je zullen laten dansen en lachen met hun aanstekelijke tunes. Laat je gaan op de ritmische klanken en voel de vreugde die door de straten stroomt.
  • Doe mee aan de circusworkshops, waar je je innerlijke acrobaat kunt ontdekken en nieuwe vaardigheden kunt leren. Beleef plezier en leer de magie van het circus van dichtbij kennen.
  • En voor degenen die op zoek zijn naar inspiratie, is er het Inspiratie Museum, waar je kunt dwalen door betoverende tentoonstellingen en je geest kunt voeden met nieuwe ideeën en inzichten.

Zaterdag 15 juli van 11.30 tot 17.00 uur bent u van harte welkom op het Heilig Hartplein in Veghel. De entree is gratis!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen