CV De Kuussegatters kijkt terug op twee geslaagde zittingsavonden

Vrijdag- en zaterdagavond was de Koekbouw aan  De Noordkade in Veghel de locatie voor twee prachtige Hofzittingsavonden van CV De Kuussegatters.

Twee avonden met diverse onthullingen. Vrijdagavond de bekendmaking van Prins Jaap d’n Urste, beter bekend als Jaap van Herwaarden, uitbater van café Fellows & Friends op de Markt. Komend seizoen zwaait hij de scepter in Veghel,  samen met zijn adjudanten JB Pot en René Verwegen. Daarnaast werd Mies Jonkers benoemd tot Verdienstelijk Veghelaar.

Zaterdagavond werd het Boerenbruidspaar onthuld. Het BOERgondisch duo Roel en Mieke Bouwman gaat samen met getuigen Edwin Rotmans en Sjanny van Dommelen een mooi carnavalsseizoen tegemoet.

Beide avonden waren er optredens van jaarlijks terugkerende bekenden zoals de Opa’s en Oma’s, vader en zoon Tini en Emiel van der Sande, de dansmariekes en de Raad van Elf. Natuurlijk mocht een tonprater niet ontbreken en waren de heren van Afslag Veghel terug van weggeweest.

De presentatie was in handen van Jan-Hein Opheij, de muzikale omlijsting werd verzorgd door de Big Bandits.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen