Grote belangstelling Sinterklaasintocht in Veghel

Zondagmiddag omstreeks 13.30 uur arriveerde Sinterklaas met zo’n 150 Pieten in de haven van Veghel. Het publiek was massaal toegestroomd om de goedheiligman met zijn gevolg welkom te heten. Aan de kade en langs de route naar de Markt stond het rijen dik.

Bij aankomst in de haven werd de Sint ontvangen door loco-burgmeester Jan Goijaarts en kinderburgemeester Karlijn Koenen. Daarna ging hij op zijn paard Ozosnel via het Heilig Hartplein en de Hoogstraat naar de Markt.

Op het balkon van het oude Raadhuis bedankte hij het publiek voor deze schitterende ontvangst en wenste iedereen een leuk Sinterklaasfeest. Daarna nam hij plaats in zijn zetel en dat was voor de kinderen een mooie gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen