Vele vrijwilligers in Meierijstad ruimen zwerfafval op tijdens landelijke Opschoondag

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdag 23 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse landelijke Opschoondag. Op deze dag was er in het hele land extra aandacht voor het opruimen van zwerfafval. Ook in Meierijstad waren zo’n 64 initiatieven bij de gemeente aangemeld, waarbij inwoners samen de handen uit de mouwen staken om hun eigen woon- en leefomgeving schoon te maken. Een deel van de initiatieven vond al op woensdag 20 maart plaats.

Namens de gemeente was wethouder Jan van Burgsteden aanwezig bij de start van één van deze initiatieven, die van de Dorpsraad in Wijbosch. Samen met een aantal vrijwilligers nam ook hij een grijper en een afvalzak ter hand om onze gemeente een stukje mooier te maken. Verderop in het dorp kwam onze fotograaf meerdere vrijwilligers tegen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen