Yvonne Leermakers uit Veghel wint bronzen medaille bij Skills The Finals

Foto: Marike Melief | KW1C

Donderdag 21 en vrijdag 22 maart waren bijzondere dagen voor honderden mbo-studenten uit het hele land. Deze dagen stonden in het teken van Skills The Finals, de finalewedstrijden van het NK Beroepen. Het Koning Willem I College stond met maar liefst 25 vakrichtingen en 27 studenten op de finalevloer, één van hen was Yvonne Leermakers uit Veghel.

In deze finalewedstrijden, die volgden op maandenlange voorbereiding, voorrondes en kwalificatiewedstrijden, kregen de mbo’ers de kans om in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch hun vaardigheden te laten zien aan deskundige vakjury’s.

Yvonne presteerde uitstekend in de categorie Apothekersassistent.

Op donderdag 21 maart vonden eveneens de finales plaats van Skills Talents: de vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen.

Het regioteam van het Koning Willem I College, dat werd begeleid door studenten van het Koning Willem I College, scoorde het beste en won de gouden medaille.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen