Uitstekende start Team Rembrandts FRC World Championship in Detroit

Foto: Team Rembrandts

Donderdag 26 april vonden voor Team Rembrandts de eerste kwalificatiewedstrijden plaats van het FRC World Championship in Detroit, het officiële Wereldkampioenschap FIRST Robotics.

Om kwart over 7 stonden een aantal teamleden al klaar in de rij bij de oefenvelden om zo nog even de autonoomroutes af te stellen. Terwijl de tribunes vol stroomden werd er nog hard aan de robot gewerkt. Werden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet.

Eerste kwalificatiedag

Tijdens het FRC World Championship komen 68 teams aan de start. Verdeeld over twee dagen worden er 114 wedstrijden gehouden waarvan er TEam Rembrandts er bij 11 in actie komt en 10 daarvan tellen mee voor de rangschikking.

Op de eerste dag van de kwalificatie werden er 52 wedstrijden gespeeld en de 4 meetellende wedstrijden werden door Team Rembrandts gewonnen. Het leverde hen een uitstekende plaats in de ranking op, 4e van de 68 teams.

Vrijdag spelen ze de andere 6 wedstrijden en bovenaan staan maakt het extra spannend voor het hele team om te blijven presteren. Met Einstein in hun achterhoofd mogen ze weer gaan knallen!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen