Rock Am Ringoven. Wat een feest!

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Zaterdag 18 mei was ‘Bertje’s Wij’ in Mariaheide weer het toneel van Rock Am Ringoven. Het jaarlijks festival, georganiseerd door buurtbewoners van Ringoven was ook dit jaar weer een geweldig feest.

Dat feest begon ‘s-middags al. Speciaal voor de jeugd was Hippe Gasten geboekt. Eerder deze week waren zij aanwezig op de Maria ter Heide school om de kinderen de grondbeginselen van rock bij te brengen en zaterdagmiddag was de gehele school naar het festivalterrein toegekomen. Meezingen met het nummer Tonnie van Tegenover ging goed en de tongbreker ‘Stug, stil, stok, stijf staan’ ging vloeiend. En dan stagediven vanaf het podium, het werd de kinderen zaterdag geleerd!

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Wat een feest en de kinderen wilden niet meer naar huis, maar Rock Am Ringoven was later op de dag natuurlijk vooral gevuld met nog meer gezellige mensen. Ook zij genoten van een geweldige editie. Iedereen bleef hangen of swingen tot de laatste noot van Prinz Klaus gespeeld werd.

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Rock Am Ringoven 2019

Brak, maar met een heerlijk hoofd vol mooie indrukken, begonnen de buurtbewoners zondagochtend aan het opruimen van alle overblijfselen van een weergaloze zevende editie van Rock Am Ringoven. Bertje’s Wij is inmiddels weer een voetbalveldje.

De foto’s van zaterdag zijn natuurlijk te zien opĀ www.rockamringoven.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen