Festyland & Heerlijk Hemelrijk sluiten korte festivalseizoen af

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Afgelopen weekend vond in Volkel de afsluiting plaats van een wel heel kort festivalseizoen. Vrijdag en zaterdag met Festyland en zondag met Heerlijk Hemelrijk.

Vrijdagmiddag werd er afgetrapt door Baby Blue. Dit weekend het eerste officiële optreden met de nieuwe frontman, Dion. Verder waren er optreden van onder andere The Dirty Daddies, Connie & Blyde, Staal Met Glazen, Alice Springs en Steam Sister. Het laatste uur was vrijdag voor BZB.

Zaterdag waren er optredens van onder andere Emma Heesters, Kraantje Pappie, Zanger Kafke en Outsiders.

Op zondag tijdens Heerlijk Hemelrijk kon ook het publiek onder de 18 jaar genieten van diverse optredens. Baby Blue, Emma Heesters en BZB traden zondag voor de tweede keer op. De Limburgse formatie Rowwen Hèze wist zondagmiddag ook in het Brabantse de tent weer ‘af te breken’.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen