Roel van Velzen sluit geweldige editie van Fabriek Magnifique muzikaal af

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De organisatie van Fabriek Magnifique kan terugkijken op weer een geweldige editie. Drie dagen lang was het centrum van Veghel het toneel van zang, dans, kunst, cultuur en natuurlijk muziek. Zondagavond sloot Roel van Velzen het festival af met een optreden op het hoofdpodium in het Julianapark in Veghel.

Oude en nieuwe nummers werden afgewisseld. Het publiek, wat in grote getale aanwezig was, zong volop mee met alle hits die Van Velzen op zijn repertoire heeft staan.

Het begon voor Roel in 2006 met de release van zijn eerste nummer ‘Baby get higher’. In maart 2007 verscheen zijn debuutalbum ‘Unwind’. Nu, ruim 16 jaar later, trekt een optreden van Van Velzen nog steeds volle zalen en zoals in Veghel een vol Julianapark tijdens de 10e editie van Fabriek Magnifique.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen