‘Heel Veghel bakt’ op Koningsdag

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Zaterdag 27 april 2024 organiseert men in Veghel opnieuw de actie #HeelVeghelBakt! Tijdens deze actie willen ze mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken een feestelijk gevoel bezorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die eenzaamheid ervaren of door een pittige periode gaan. De organisatie wil graag zoveel mogelijk mensen helpen, en daar hebben zij uw hulp bij nodig!

Met deze actie vragen zij ’thuisbakkers’ om mensen in het zonnetje te zetten door thuis iets lekkers voor hen te bakken voor bij de koffie. Denk hierbij aan lekkere koekjes, cake of taart. 🍪🧁🍰 Dit brengt u als thuisbakker op Koningsdag dan naar hen toe.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen? Meld je uiterlijk 15 april aan middels dit formulier: www.ons-welzijn.nl/…/heel-veghel-bakt-koningsdag

Kijk voor meer informatie op www.m25veghel.nl.

‘Heel Veghel bakt’ is een initiatief van ONS Welzijn, M25 Veghel, Stichting Met Je Hart en De Zonnebloem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen