Publiek beleefde weer een topavond bij optredens tonpraters 'Akkademie Dunne Klets'

27 jan , 10:40 Nieuws
img 4826
Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl
Vrijdagavond stonden ze weer op het podium van gemeenschapshuis 'De Brink' in Eerde, leden van 'Tonpraoters Akkademie Dunne Klets'. Een volle zaal genoot van een drietal bekenden en drie debutanten.
Patrick van den Elzen, Willem Maas en Erik van de Ven staan al jaren op het podium. Voor Rob de Baeker, Paul van de Laar en Joeri van Zoggel was het hun vuurdoop als tonprater.

Frietbakker

Willem Maas trad het spits af als Wilfried Bakker, de frietbakker. Op zoek naar een baan zocht hij zijn heil bij verschillende horecazaken in onze gemeente om uiteindelijk toch maar te besluiten om samen met zijn vrouw Yvette het vak uit te gaan oefenen als reizende frietboer.
img 4369

Sinterklaas

Debutant Paul van de Laar had als Sinterklaas een drukke tijd achter de rug. De oud-Eerdenaar, die jaarlijks als 'echte' Sinterklaas acteert in Handel, vertelde over zijn belevenissen in de diverse kernen van Meierijstad.
img 4464

Kok

Joeri van Zoggel nam het publiek mee in zijn belevenissen als kok. Als debutant deed hij zeker niet onder ten opzichte van zijn ervaren collega's.
img 4563

Marktkoopman

Als marktkoopman Peer van Veen wist Erik van de Ven de aanwezigen weer te laten lachen met zijn grappen en grollen. Zoals elk jaar stond hij ook nu weer niet in de ton maar ernaast.
img 4636

Boswachter

Rob de Backer wist als Ben van het Woud het publiek te vermaken. Met zijn belevenissen in het Brabants landschap kreeg hij regelmatig de lachers op zijn hand. Knap om als debutant er direct te staan.
img 4695

Campinggast

Patrick van den Elzen vertelde over zijn ervaring als campinggast. De meeste grappen 'vielen' direct maar bij een enkele grap had het publiek iets meer tijd nodig. Scherp en soms 'op het randje'.
img 4776
De Ins- en outs van deze verhalen geven we verder niet prijs. Zaterdagavond en zondagmiddag staan deze kanjers weer op het podium.

Tickets

Wilt u ook genieten van deze lokale talenten? Voor zaterdagavond en zondagmiddag zijn nog tickets verkrijgbaar. Deze zijn te bestellen via deze link .

De Krikkelbloazers

De muzikale invulling werd vrijdagavond verzorgd door de muzikanten van 'De Krikkelbloazers' uit Mariaheide.
img 4679

Akkademie Dunne Klets

Denk je nou, dat is ook wel iets voor mij, dat tonpraten voor een volle zaal. Bij Akkademie Dunne Klets zijn ze altijd op zoek naar nieuw talent.
img 4715